CLOUDPOINT

Managed Hosting

Mai rapid, mai sigur, mai simplu pentru tine!
Punem la dispozitie tot arsenalul de care dispunem, pentru ca tu sa beneficiezi din plin de avantajele utilizarii servere-lor noastre. Conceptul de MANAGED HOSTING se adreseaza tuturor companiilor care au nevoie de permanenta vizibilitate in internet utilizand resurse dedicate si access la internet garantat, solicitarile lor atat software cat si hardware fiind acoperite integral de noi. Indiferent ca discutam de Linux/Windows/Unix, de Java/.NET/PHP, de SQL Server/MySQL/Oracle, de JBoss / GlassFish / WebLogic /Apache-ServiceMX/Fuse ESB sau orice altceva, avem cei mai buni oameni gata sa ofere cea mai potrivita solutie.

Managed Storage

Mai ieftin, mai rapid, mai potrivit pentru tine!
Nu am reinventat roata. Dar am adus-o la un pret accesibil tuturor. Acum scapi de grija backup-urilor care iti mananca timp si bani pentru ca noi facem asta in mod natural prin flexibilitatea solutiei oferite. NU oferim RAID-x pe aceeasi masina, asa cum se practica acum. Oferim storage in cluster. Adica mai multe discuri distribuite care lucreaza doar pentru tine.

VIP Premium Support

Cei mai buni oameni, cele mai bune servicii

Suntem deosebiti prin valoarea echipei tehnice. Am fost expusi la mediul enterprise, am invatat ca o livrare de success se planuieste in detaliu. Anticiparea problemelor ce pot aparea face parte din modelul nostru de business.

Custom Control Panel

Identitatea noastra, succesul tau!

Ne-am luat angajamentul fata de clientii nostri sa oferim o solutie customizata, made in Romania, a bine cunoscutului CPanel. Pentru ca vrem sa fim diferiti. Pentru ca vrem sa avem mereu cele mai mici preturi. Si avem increderea ca vom reusi!

 

Produs adaugat cu succes in cosul de cumparaturi
Produs sters cu succes din cosul de cumparaturi.