CLOUDPOINT

Despre companie

Fondata in 2006, compania este specializata in furnizarea de solutii software la cheie, incluzand si componenta de hardware. CLOUDPOINT este brand-ul sub care am decis sa iesim in piata din dorinta de a furniza servicii software integrate companiilor care-si doresc un singur furnizor de IT.

 

 

De ce noi?

Valori profesionale solide
Valoarea companiei este data de valoarea oamenilor care lucreaza aici. Ne mandrim cu profesionalismul celor care au decis sa fie alaturi de noi.
Propriul nostru centru de date
Dispunem de un centru de date ultra-modern, care ne ajuta sa oferim printre cele mai mici preturi de pe piata, in conditiile mentinerii unor standarde de calitate foarte ridicate. Nu suntem reseller-i de servicii software ca majoritatea competitorilor din piata.
Experienta Enterprise
Echipa noastra poate sa faca fata celor mai exigente cerinte atat din punct de vedere hardware cat si software. Acest serviciu este sustinut prin munca asidua a unor oameni care multi ani la rand au fost expusi unor medii de lucru enterprise.

Echipa

HEAD OF
SOFTWARE
DEVELOPMENT
TEAM

Cristian

Pasionat si dedicat limbajelor de programare, Cristian are 15 ani de experienta ca programator de Java, .NET, PHP, Perl, SQL Server, Oracle, MySQL si altele, majoritatea anilor fiind petrecuti in medii enterprise ca Michelin Romania SA si Vodafone Romania SA
HEAD OF
INFRASTRUCTURE
TEAM

Madalin

VLAN, IPSec, Solaris, High Availability, Cluster, Load Balancing? Nimeni nu cunoaste conceptele mai bine decat Madalin. Certificat Oracle SunOS, RedHat, CheckPoint, multe banci locale i-au lasat pe mana serverele.BUSINESS
DEVELOPMENT
MANAGER

Alex

Bun cunoscator al produselor de cloud enterprise, Alex e cea mai potrivita persoana atunci cand este vorba de o solutie customizata nevoilor d-voastra.
BUSINESS
DEVELOPMENT
MANAGER

Ana

Desi este la inceput de cariera, Ana a demostrat deja ca nimic nu este imposibil. Ambitioasa, "addicted" valorilor profesionale INFOSIS, Ana va poate oferi cele mai bune solutii acolo unde siguranta datelor este esentiala.
SALES
Manager

Viorel

Cel mai "tanar" membru al echipei, Viorel, s-a incadrat perfect in structura si valorile INFOSIS. Considerat deja de clientii nostri un specialist in hosting, va poate oferi cele mai bune solutii.

 

Produs adaugat cu succes in cosul de cumparaturi
Produs sters cu succes din cosul de cumparaturi.